Plastic borrelglaasjes

Plastic glazen en servies zijn altijd handig. Voor een picknick, reünie of feest zijn disposables zoals servies, bestek of plastic borrelglaasjes ideaal. Ze kunnen niet net als echte glazen kapot vallen met een grond vol scherven als gevolg en na het feest zijn ze supermakkelijk op te ruimen; hup in de vuilniszak.

Plastic borrelglaasjes doen wat uiterlijk betreft maar weinig onder voor echte glaasjes. Als er een dienblad vol met plastic borrelglaasjes staat die gevuld zijn met zo’n glinsterend helderen gouden drankje, zijn ze haast niet van echte glaasjes te onderscheiden; uw gasten zullen versteld staan! Ze zijn ook zeker een optie als je hapjes in een glaasje wil serveren.

plastic borrelglaasjesPlastic borrelglaasjes worden ook wel shotglaasjes genoemd. Dit komt door de inhoud.

Meestal is het zo’n 4 cl. die in één slok (shot) achterover gegooid kan worden. Bovendien is dat de juiste maat voor een borrel.

Heeft u liever glaasjes die iets groter zijn? Dat kan ook. Er zijn ook plastic borrelglaasjes van 10 cl. verkrijgbaar.

U kunt de glaasjes online bestellen of in een winkel kopen die gespecialiseerd is in disposables. Geef bij een online bestelling aan welke maat borrelglaasjes u wilt hebben en controleer uw bestelling goed om teleurstellingen te voorkomen. Zo heeft u alles onder controle en alles goed georganiseerd voor een perfect feestje.