Plastic cocktailglazen

Wegwerpservies is er in vele soorten en maten. Van kleurige borden met bijpassend bestek en bekers voor frisdranken tot plastic cocktailglazen of wijnglazen.

Tegenwoordig zijn plastic cocktailglazen van goede kwaliteit, waardoor het haast net zo chique overkomt als echt glaswerk. Handig dus als u een groot feest heeft of een picknick of barbecue, want u heeft na afloop natuurlijk niet zo’n zin in een grote afwas.

Plastic cocktailglazenMet mooie plastic cocktailglazen komt u dan goed voor de dag en als zo’n glas eenmaal gevuld is met een kleurige cocktail, is het het haast niet meer van een echt glas te onderscheiden.

Voordat u een feest gaat geven, is het handig om eens op internet te kijken aan wat er allemaal aan wegwerpservies te krijgen is en wat voor soort plastic cocktailglazen, wijnglazen en champagneglazen er zijn.

Er zijn verschillende prijsklassen van dunne, kleurloze glazen tot zwaardere kwaliteit gekleurde glazen. Plastic cocktailglazen zijn meestal kleurloos, zodat de kleuren van de cocktail goed zichtbaar zijn, en hoewel die-hard cocktaillovers vaak geen fan zijn is Tim, een cocktailexpert, van mening dat het zeker kan in bepaalde settings.

Natuurlijk is een leuk felgekleurd parapluutje erbij onmisbaar; dat zorgt voor een extra feestelijk tintje. Reken bij uw bestelling altijd wat extra glazen, zodat u niet tekort komt. Zo heeft u alles in huis voor een geslaagd feestje!